Centraal telefoonnummer:
010-479 06 37
BSO Fata Morgana - Graze Weitje 22

BSO Fata Morgana - Graze Weitje 22

Graze Weitje 22
3077 BM ROTTERDAM

LRK RL NM 182616678


Telefoon: 06-41625484
E-mail: bsofatamorgana@skoij.nl

 

Locatiemanager: Marjo Nijman
E-mail: m.nijman@skoij.nl

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag  07:00 - 18:15u

 

Algemene informatie

Basisscholen: Van Brienenoord

Deze bso locatie is gelegen aan het Graze Weitje direct in de buurt van de Van Brienenoord basisschool. Dit is ook de basisschool waar wij al onze kinderen van ophalen na schooltijd. Deze locatie bestaat uit een gezellige en sfeervolle ruimte om in te spelen. We bieden plek aan 20 kinderen per dag. We richten ons op deze bso op de middenbouw kinderen. De ruimte is ook geheel ingericht op kinderen van deze leeftijdsklasse.
Achter de bso locatie hebben wij een mooi aangrenzend speelplein. Tevens kunnen we ook gebruik maken van het aangrenzende speelterrein aan het Graze Weitje. Beide een heerlijke speelplek die garant staat voor vele uurtjes speelplezier.

 

Groepsinformatie

Wij werken op deze bso met 1 groep van 20 kinderen. De leeftijd varieert van ongeveer 6 tm 8 jaar. We richten ons op deze locatie op de middenbouw. Als kinderen ouder worden schuiven ze, samen met hun leeftijdsgenootjes, geleidelijk door naar de volgende bso locatie.
Er is op deze locatie 5 dagen in de week opvang mogelijk. Op woensdag en vrijdag voegen we samen met de naastgelegen bso het kasteel en bso het fort.
Dit gebeurt in de vakantie weken ook altijd.

 

Nieuws van de locatie

Op dit moment zijn geen specifieke nieuwsberichten van deze locatie

 

foto's op locatie