Centraal telefoonnummer:
010-479 06 37
BSO 'T Fort - Kasteelweg 13

BSO 'T Fort - Kasteelweg 13

Kasteelweg 13
3077 BN ROTTERDAM

LRK RL NM 781161241


Telefoon: 06-41625485
E-mail: bsofort@skoij.nl 

Locatiemanager: Marjo Nijman
E-mail: m.nijman@skoij.nl 

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag  07:00 - 18:15u

 

Algemene informatie

Basisscholen: Van Brienenoord

Deze bso locatie is gelegen aan het Graze Weitje direct in de buurt van de Van Brienenoord basisschool. Dit is ook de basisschool waar wij al onze kinderen van ophalen na schooltijd. Deze locatie bestaat uit een gezellige en sfeervolle ruimte om in te spelen.
We bieden plek aan maximaal 16  kinderen per dag. We richten ons op deze bso op de bovenbouw kinderen. De ruimte is ook geheel ingericht op kinderen van deze leeftijdsklasse.
Wij maken bij deze locatie gebruik van het aangrenzende speelterrein aan het Graze Weitje. En tevens aan de andere kant van de bso het grote plein voor de kerk. Beide een heerlijke speelplek die garant staat voor vele uurtjes speelplezier.

 

Groepsinformatie

Wij werken op deze bso met 1 groep van 16 kinderen. De leeftijd varieert van ongeveer 8 tm 12 jaar. We richten ons op deze locatie op de bovenbouw.
Er is op deze locatie 3 dagen in de week opvang mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag voegen we met de naastgelegen bso het kasteel en bso fata morgana samen.
Dit gebeurt in de vakantie weken ook altijd.

 

Nieuws van de locatie

Op dit moment zijn geen specifieke nieuwsberichten van deze locatie