Centraal telefoonnummer:
010-479 06 37
BSO Het Kasteel

BSO Het Kasteel

 

Koninginneweg 1b
3077 LE ROTTERDAM

LRK RL NM 189347259

Telefoon: 06-41625483
E-mail: bsokasteel@skoij.nl 

Locatiemanager: Marjo Nijman
E-mail: m.nijman@skoij.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag  07:00 - 18:15u

 

Algemene informatie

Basisscholen: Van Brienenoord

Deze bso locatie is gelegen direct naast de Van Brienenoord basisschool. Dit is ook de basisschool waar wij al onze kinderen van ophalen na schooltijd. Wij kunnen gebruik maken van het schoolplein van de school en hebben dus een mooie buitenruimte waar wij na schooltijd heerlijk buiten kunnen spelen.
De locatie zelf is een gezellige sfeervolle bso met veel verschillende ruimtes om in te spelen. We hebben ook nog een bovenverdieping waardoor wij dus heerlijk veel mogelijkheden hebben. En doordat je zo verspreid kan zitten geeft dit gezelligheid maar ook rustige speelplekken voor de kinderen.

 

Groepsinformatie

Wij werken bij deze bso met een groep van ongeveer 20 kinderen. De leeftijd varieert van ongeveer 4 tm 6 jaar. We richten ons op deze locatie op de onderbouw. Als kinderen ouder worden schuiven ze, samen met hun leeftijdsgenootjes, geleidelijk door naar de volgende bso locatie.
Er is op deze locatie 5 dagen in de week opvang mogelijk.
Op woensdag voegt de groep samen met de kinderen van de in de buurt gelegen bso fata morgana en bso het fort.  Dit gebeurt in de vakantie weken ook altijd.

 

Nieuws van de locatie

Op dit moment zijn geen specifieke nieuwsberichten van deze locatie

 

Kasteel