Centraal telefoonnummer:
010-479 06 37
BSO Het Wilde Westen - Groene Tuin 289a

BSO Het Wilde Westen - Groene Tuin 289a

Groene Tuin 289a
3078 KJ ROTTERDAM

LRK RL NM 235999660

Telefoon: 06-41625480
E-mail: bsowildewesten@skoij.nl

Locatiemanager: Rianne Strötbaum
E-mail: r.strötbaum@skoij.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag  07:00 - 18:30u

 

Algemene informatie

Wij halen kinderen van de volgende basisscholen: Pr. Willem Alexander, Groene Palm, Van Heuvengoedhart. Ook is er een mogelijkheid dat kinderen die met een taxi uit school komen, bij ons gebracht worden.

Deze bso locatie is zeer centraal gelegen in de wijk IJsselmonde. Midden in de wijk, vlak bij verschillende basisscholen en vlak bij het winkelcentrum Prinsenplein. De tram loopt langs deze bso locatie. De bso bestaat uit een grote gezellige groepsruimte, verdeeld in verschillende lokalen. Het buitenspelen gebeurt op het grote schoolplein van de naastgelegen basisschool. Dit alles vormt een mooi geheel en betekent een gezellige en veilige omgeving voor de kinderen na schooltijd en in de vakanties.

 

Groepsinformatie

Wij werken bij deze bso met 2 basisgroepen van 20 kinderen. De leeftijd varieert van 4 t/m 12 jaar.Er is op deze locatie 5 dagen in de week opvang mogelijk. En ook bieden wij voorschoolse opvang op deze locatie.Op de woensdagen en in de vakanties voegt deze locatie samen met bso IJsselmonde in de speeltuinvereniging. Een mooie locatie met een grote speeltuin voor de deur. Garantie voor urenlang speelplezier.

 

Nieuws van de locatie:

De zomervakantie is weer voorbij. U kunt de kinderen voor de voorschoolse opvang weer bij ons brengen. Wij brengen ze dan weer met veel plezier veilig naar school. De schooltijden van basisschool de Groene Palm zijn veranderd naar 15:00 u. De Prins Willem Alexander school is net als voor de corona crisis weer gewoon om 15:00 u uit. En voor de van Heuvengoedhart is er niets veranderd. En ook na schooltijd halen wij de kinderen met heel veel plezier uit school.

 

foto's op locatie