Centraal telefoonnummer:
010-479 06 37

Kom terug naar de kinderopvang

De laatste jaren hebben voor veel verschuivingen in de arbeidsmarkt gezorgd. De omstandigheden zorgden ervoor dat veel pm-ers hun kernberoep en primaire werkomgeving verlieten voor banen in geheel andere sectoren, maar vooral in het basisonderwijs. Natuurlijk zijn zaken als vaste werktijden en vaste vakantieperioden aantrekkelijk, dat begrijpen we volledig. Maar wij geloven er ook in dat een opgeleid pedagogisch medewerker (kinderopvang) in het hart vooral bezig wil zijn met jonge kinderen. Op een plek waar kinderen voor het eerst leren hoe het gaat in een andere huiselijke omgeving dan thuis; als ze leren samenspelen en zich aan de hand van hun begeleidster oefenen op allerlei vlakken waar zij later hun voordeel mee zullen gaan doen. Oók tijdens hun tijd op het primair onderwijs. Kinderen op KDV's en BSO's hebben behoefte aan persoonlijke steun en begeleiding van goed opgeleide mensen met passie voor hún werk, hún opleiding.

Bij SKOIJ zijn we ons ervan bewust dat in heel Nederland wordt gezocht naar jullie, afgestudeerde PM-ers, maar ook naar derde en vierdejaars studenten, herintreders en groepsassistenten. We zien uiteenlopende aanbiedingen, beloftes en aantrekkelijke lokkertjes voorbij komen bij collega's. Stichting Kinderopvang IJsselmonde (SKOIJ) bestond vorig jaar 50 jaar en daar zijn we heel trots op. Met 4 KDV en 9 BSO locaties verspreid over Rotterdam-IJsselmonde en de Beverwaard vormen we al voor zeker 3 generaties lang dé plek waar kinderen én hun ouders (en grootouders) zich veilig en welkom voelen. Wie is er niet opgegroeid zullen we maar zeggen. Wij bieden daarom onze nieuwe collega's geen gouden bergen of uitzonderlijke extra's. Wij bieden iedereen een veilige, inclusieve en inspirerende werkomgeving. Arbeidsvoorwaarden zoals deze in de CAO zijn vastgelegd waarbij we uiteraard rekening houden met persoonlijke kenmerken en de markttrends. Wij bieden ook een zeer solide werkgeverssituatie, want na 50 jaar weten we exact hoe het werkt en hoe we onze mensen vooral ook steunen door zekerheid te bieden en samen met ouders en kinderen een krachtig WIJ-gevoel te hebben ontwikkeld.

Vandaar dat ook wij een wervingscampagne zijn gestart met als oproep: Hé PM-er! Kom terug naar de kinderopvang! Welkom bij SKOIJ.

 

  

 

Werken bij Skoij?

Wij komen graag in contact met ervaren, opgeleide pedagogisch medewerkers / pm-ers in opleiding, maar ook met zij-instromers met geschikte diploma's. Onze kinderen verdienen de juiste, professionele begeleiding zoals al vele generaties dit gewend zijn bij ons te krijgen.

Er is plek voor meerdere pedagogisch medewerkers en groepsassistenten. Fulltime of parttime gaat in onderling overleg. Wij streven ernaar jou zo snel mogelijk een vaste aanstelling aan te bieden en zijn verder pro-actief in het bespreken van aanvullende opleidingen en trainingen om jouw kennis en talent verder te ontwikkelen.

Meer weten over SKOIJ, werken bij ons of vraag je je af of jouw talent, opleiding en ervaring een goede basis vormen om je carriere bij SKOIJ de volgende impuls te geven? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Hieronder staat een eenvoudig antwoordformulier of stuur een e-mail naar info@skoij.nl (ovv werken bij skoij) ....We zien je reactie graag tegemoet!

 

Niet voor jezelf maar je kent wel iemand?

Ben jij zelf niet degene die past in het profiel, maar ken je wel potentiele kandidaten in je omgeving? Motiveer ze om ons te benaderen...we zijn je uiteraard eeuwig dankbaar en zullen dit ook op passende wijze laten merken!

 

Ik heb interesse!

Naam: Telefoon: E-mail: Onderwerp: Bericht: