Centraal telefoonnummer:
010-479 06 37
BSO Stormpolder - Valkenburgsingel 81

BSO Stormpolder - Valkenburgsingel 81

BSO Stormpolder (in de speeltuin)
Valkenburgsingel 81
3077 TH ROTTERDAM

LRK RL NM 115909102

Telefoon: 0641625474
E-mail: bsostormpolder@skoij.nl

Locatiemanager: Rianne Strötbaum
E-mail: r.strotbaum@skoij.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag  07:00 - 18:30

 

Algemene informatie

Basisscholen: 

OBS Barkentijn
Regenboog RK
PCB de Parel 

 Ook is er een mogelijkheid dat kinderen die met de taxi uit school gehaald worden naar ons gebracht worden.

Groepsinformatie

Wij werken op onze locatie welke gevestigd is in  ‘speeltuin de Stormpolder’ in Beverwaard met een groep van maximaal 20 kinderen. Wij vangen kinderen op van 4 t/m 12 jaar, maar de meeste kinderen stromen naar ons door vanuit onze andere BSO locatie in Beverwaard  (BSO Twickelerf) als ze ongeveer 6 jaar zijn.

We hebben een fijne binnenruimte met een groot aanbod van speelgoed activiteiten en creatief materiaal voor alle leeftijden. Mede door onze fantastische ligging, midden in de speeltuin en naast het park, zijn we veel buiten. We hebben een waterspeeltuin en een spartelvijvertje in onze ‘achtertuin’ dus ook in de zomer hoef je je geen minuut te vervelen!

 

Nieuws van de locatie

De kinderen van Stormpolder hebben een leuke taak gekregen. Zij mogen zelf de naschoolse activiteiten bepalen! 3 kinderen die deze keer aanwezig ware bij onze heuse 'kinderraad' gaan samen met de juf een planning maken tot aan de kerstvakantie. Ze kiezen 3 keer per week uiteenlopende activiteiten voor alle leeftijden zoals knutselen, buitenactiviteiten, bakken, dansspellen, bouwbattles, noem maar op! We hebben er zin in!

 

Foto's op de locatie