Centraal telefoonnummer:
010-479 06 37

BSO Twickelerf - Twickelerf 8

Twickelerf 8
3077 XV ROTTERDAM

LRK RL NM 133131415


Telefoon: 06-41625476
E-mail: bsotwickelerf@skoij.nl

Locatiemanager: Rianne Strötbaum 
E-mail: r.strotbaum@skoij.nl

 

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag  07:00 - 18:30u

 

De Basisscholen

De Regenboog RK 
PCB De Parel
OBS Barkentijn 

Groepsinformatie:

Wij werken op onze locatie welke gevestigd is aan het Twickelerf nummer 8 in Beverwaard, met een groep van maximaal 20 kinderen tussen de 4 en ongeveer 6 jaar oud. Daarna mogen zij doorstromen naar onze andere locatie in Beverwaard (BSO de Stormpolder).

Twickelerf heeft een gezellige en knusse binnenruimte waar je lekker ‘thuiskomt’ na een dag school. De activiteiten, het speelgoed en het creatieve materiaal is afgestemd op de leeftijd van deze kinderen.

Er is een overzichtelijk en uitnodigend plein waar veel plezier aan wordt beleefd. Er staat zandbak een rekstok en een schuur vol met o.a. fietsjes, steppen en ander buitenspeelgoed.

Op studiedagen en in vakanties wordt er veel samengewerkt de Stormpolder. De kinderen worden op die manier alvast rustig voorbereid op hun overgang naar de Stormpolder en kunnen zo ook genieten van de speeltuin!

 

Nieuws van de locatie

De juffen van Twickelerf hebben de BSO een echte 'make-over' gegeven! Meteen als je binnenkomt, zie je de grote tafel waaraan wij eten, knutselen en spelletjes doen.
De meubels staan anders zodat er nieuwe, gezellige speelhoeken zij gecreëerd. De barbies hebben een eigen 'kamertje' en er is een grote bouw- en speelhoek met een nieuwe kast en nieuwe bakken! Wij zijn klaar voor regenachtige middagen hoor, want wij vermaken ons binnen ook prima!